Werkwijze

Om te komen tot de realisatie van uw woning zijn er een drie tal processen te omschrijving, namelijk:

  • Aanbesteding
  • Bouwteam
  • Design&Build

 

Aanbesteding
Als u constructieberekeningen en -tekeningen, bestektekeningen en een uitgebreide technische omschrijving of bestek heeft dan kunt u hiervoor bij ons een offerte opvragen. Het lastige aan dit traject is het verschil in houtskeletbouwsystemen. Iedere bouwer hanteert zijn eigen bouwsysteem. dit betekend dat uw architect nooit uniform passende tekeningen en berekeningen kan maken. Hierdoor moeten aannames worden gedaan wat weer prijsonzekerheden voor u met zich meebrengt.

Bouwteam
wellicht heeft u al een ontwerp of een schets. Wij kunnen dit ontwerp dan samen met u en eventueel uw architect verder uitwerken tot een vergunningsaanvraag waarbij we direct het juiste houtskeletbouwsysteem uittekenen. Dit bespaart u dubbele kosten.

Design&Build
Als wij naast het bouwen van uw woning deze ook ontwerpen heet dat een Design&Build opdracht. Als wij op deze manier samenwerken heeft u de zekerheid dat de woning naar uw wensen ook binnen het dor u gestelde bouwbudget gebouwd kan worden; De verantwoordelijkheid ligt bij ons en deze afspraak zetten we ook duidelijk op papier.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van houtskeletbouw? Maak dan een vrijblijvende afspraak, wij adviseren u graag!

 

Vrijblijvende afspraak maken ►