bulletin board 3127287 640
bulletin board 3127287 640

Organiseren

Dan is het zover! De voorbereidingen voor het realiseren van uw houtskeletwoning gaan beginnen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Tijdens de voorbereidingen en bouw van uw houtskeletwoning komt er veel op u af. Er moeten veel beslissingen genomen worden, wij structureren dit proces voor u en leggen de verschillende opties met concrete voor- en nadelen aan u voor. Alleen op deze manier ervaart u echt een ontspannen en plezierig bouwproces, en dat is waar het om draait.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Aanvragen vergunning indien nog niet aanwezig
  • Maken van technische berekeningen en tekeningen
  • Organiseren van het grondwerk tot de zonnepanelen op het dak
  • Transparante communicatie


De voorbereidingen nemen gemiddeld 10 weken in beslag. Tijdens deze periode houden wij u zorgvuldig op de hoogte. Het doel is zoveel mogelijk wensen en eisen toe te passen in het ontwerp binnen het gestelde budget. Om dit te bewerkstelligen is het van belang om alle wensen van onze opdrachtgevers gedetailleerd in kaart te brengen en alle mogelijke opties door te nemen. Zodra men helemaal tevreden is over het programma van eisen gaan wij aan de slag. Eerst analyseren en dan adviseren dat is onze werkwijze.

Wilt u meer informatie ontvangen over wat er allemaal komt kijken bij de voorbereiding van het bouwproces of een kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier in of bel naar: 0316- 820213.

Ja, ik ontvang graag meer informatie ►