Houtskeletbouwwoning in de steigers
Houtskeletbouwwoning in de steigers
Houtskeletbouw woning Apeldoorn houtdetail

Houtskeletbouw prijzen

Groenhart Houtskeletbouw bouwt houtskeletbouw woningen op maat. Dit betekend dat wij geen enkele beperking hebben in het ontwerp en u dus niet vastzit aan vooraf bepaalde maten. Dit betekend ook dat iedere woning uniek is en de daardoor prijzen uiteenlopen. Onderstaande lijst geeft een indicatie van de bouwprijzen van een sleutelklare woning zonder keuken.

  • Vergunningsaanvraag inclusief alle rapporten en het ontwerp van uw houtskeletbouw woning, € 13.500,- inclusief 21% BTW.
  • Houtskeletbouw woning van 500m³ vanaf € 275.000,- inclusief 21% BTW.
  • Houtskeletbouw woning van 800m³ vanaf € 375.000,- inclusief 21% BTW.
  • Houtskeletbouw woning van 1.000m³ vanaf € 450.000,- inclusief 21% BTW.

Aan bovenstaande prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gezonde, duurzame materialen

Uiteraard bouwen wij alle woningen gasloos. Ook kunt u ervan uitgaan dat een houtskeletbouw woning veel beter is geïsoleerd dan een woning gebouwd met ongezonde materialen. Wij maken gebruik van de beste materialen en denken altijd na over welk materiaal wij waar het beste kunnen toepassen. Ieder materiaal heeft weer andere eigenschappen. Het ene materiaal houdt de warmte bijvoorbeeld goed binnen en het andere houdt de warmte weer beter buiten. U krijgt hier ook een rapport van zodat u weet dat u echt een comfortabele woning krijgt.


Met het bovenstaande schetsen wij ook direct een voordeel van houtskeletbouw, namelijk de mogelijkheid om eenvoudig verschillende materialen toe te passen. Tijdens het voortraject zetten wij alle mogelijkheden uiteen waarbij we u constant informeren over de voor- en nadelen van de verschillende materialen.

Kies voor houtskeletbouw

Dé reden om voor houtskeletbouw te kiezen is het comfortabele leefklimaat in de woning. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in een Groenhart Houtskeletbouw woning.

Meer informatie ►