3 1
3 1
DSC5633
DSC5683 HDR v3
DSC5725 v2

Houtskeletbouw prijzen

Groenhart Houtskeletbouw bouwt houtskeletbouw woningen op maat. Dit betekend dat wij geen enkele beperking hebben in het ontwerp en u dus niet vastzit aan vooraf bepaalde maten. Dit betekend ook dat iedere woning uniek is en de daardoor prijzen uiteenlopen. Onderstaande lijst geeft een indicatie van de bouwprijzen van een sleutelklare woning zonder keuken.

  • Vergunningsaanvraag inclusief alle rapporten en het 3D ontwerp van uw houtskeletbouw woning,               € 15.000,- inclusief 21% BTW.
  • Houtskeletbouw woning van 500m³ vanaf € 325.000,- inclusief 21% BTW.
  • Houtskeletbouw woning van 800m³ vanaf € 460.000,- inclusief 21% BTW.
  • Houtskeletbouw woning van 1.000m³ vanaf € 500.000,- inclusief 21% BTW.

Aan bovenstaande prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Gezonde, duurzame materialen en een zeer comfortabel leefklimaat

Over het algemeen is een houtskeletbouw woning niet goedkoper dan een woning gebouwd van kalkzandsteen. Wel is een houtskeletbouw woning veel comfortabeler en gezonder voor mens en milieu! Dit komt door de gebruikte materialen en door het prefabricage proces. Hout is een materiaal van van nature warm aanvoelt. Daarnaast is het met houtskeletbouw veel makkelijker om verschillende isolatiematerialen toe te passen waardoor gebruikt gemaakt wordt van de verschillende eigenschappen van het materiaal. Een RC-waarde zegt namelijk niet alles. Het geeft met name aan hoe goed de woning in de winter de warmte binnenhoudt. Maar naast een warm huis in de winter is het tegenwoordig minstens net zo belangrijk om een koel huis in de zomer te hebben, hiervoor moeten andere isolatiematerialen gebruikt worden. Van iedere woning maken wij diverse rapportages zodat we ook op papier aantonen dat de woning het comfort biedt dat wij beloven.

Naast dat comfort wat ons betreft dé motivatie moet zijn om voor houtskeletbouw te kiezen, is het ook veel makkelijker om niet alleen met isolatiematerialen te variëren maar ook met afwerkingsmaterialen. We zien dat er veel combinaties worden gemaakt met 'echte' materialen zoals, hout, zink, staal, steen en glas. Ook kiezen onze opdrachtgever er vaak voor om delen van de hoofdconstructie in het zicht te houden en op die manier het rustieke en warme van hout te combineren met het strakke van stucwerk en staal.

Kies voor houtskeletbouw

Dé reden om voor houtskeletbouw te kiezen is het comfortabele leefklimaat in de woning. Daarnaast is het een duurzame manier van bouwen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te nemen in een Groenhart Houtskeletbouw woning.

Meer informatie ►