KENNISMAKEN MET GROENHART HOUTSKELETBOUW

Groenhart Houtskeletbouw B.V. is een jong bouwbedrijf met veel ervaring. Wij denken van A tot en met Z met u mee zodat u maar één aanspreekpunt hoeft te hebben en zeker bent van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard zijn niet alleen onze woningen maatwerk maar ook ons proces. Zo zullen wij eerst samen met u bepalen wat u wellicht zelf wilt regelen. Wij leveren uw huis woonklaar op maar het is ook mogelijk om zelf mee te helpen tijdens de bouw wat weer scheelt in de kosten.
Innovatie is een speerpunt binnen ons bedrijf en houtskeletbouw leent zich daar erg voor. Zo denken wij niet alleen na over de constructie maar denken wij in combinaties van ontwerp, installaties en constructie. Zo ontstaat een perfecte balans met optimaal wooncomfort. Naast technische innovatie staat duidelijkheid in het traject bij ons voorop. Afspraak is afspraak en maximum budget is maximum budget. Niemand houdt van onverwachte meerkosten en uitloop van de voor de bouw geplande tijd. Alleen op deze manier ervaart u echt een ontspannen en plezierig bouwproces, en dat is waar het om draait. U bouwt misschien maar één keer in uw leven uw eigen woning en dat moet een feestje zijn!

Lees meer over bouwen met houtskeletbouw >

 
WAT KAN GROENHART HOUTSKELETBOUW VOOR U BETEKENEN?

Wellicht heeft u al een bouwplan en een vergunning. In dat geval stellen we graag een scherpe offerte voor de uitvoering van het project voor u op. Maar mogelijk heeft u uw droomhuis alleen nog maar in uw hoofd. Geen probleem. Wij denken graag vanaf het begin met u mee. We kunnen het gehele traject voor u verzorgen waarbij we uw wensen en budget nooit uit het oog verliezen. Juist als wij vanaf het begin betrokken zijn, kunnen we optimale resultaten behalen en het maximale uit uw budget halen.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

We maken allereerst een uitgebreid programma van eisen. U krijgt de gelegenheid gedetailleerd na te denken over uw wensen. Vervolgens bespreken we uw wensen aan de hand van uw budget. Een plafondbudget is ook echt een plafondbudget. We zadelen niemand op met een ontwerp dat té kostbaar wordt. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Pas als u helemaal tevreden bent, gaat onze architect aan het werk. Groenhart Houtskeletbouw verzorgt het hele traject totdat u uw eigen woning kunt betrekken. Zo doen wij het.

Onderstaand artikel beschrijft bondig ons bestaansrecht.

De tijd van de grote woningbouw projecten is voorbij, de tijd dat projectontwikkelaars konden bouwen wat ze wilden want het werd toch wel verkocht. Deze tijd komt nooit meer terug. Een van de gevolgen: braakliggende bouwgronden, niet zelden op bijzondere locaties. Tegelijkertijd is er wel degelijk vraag naar woningen. Er is een tekort aan middeldure huurwoningen, maar ook in de koopsector zijn er duizenden mensen die een nieuwe leuke betaalbare woning zoeken. De financiering blijft een heikel punt, maar de banken zijn afgelopen kwartalen verrassend goed gestemd. Een van de trends die uit deze dynamiek is ontstaan is (collectief) particulier opdrachtgeverschap (CPO) of zelfbouw. Grote gemeenten zoals Amsterdam, Rotterdam, Almere en Den Haag maar ook tientallen kleinere gemeenten zetten hier stevig op in. Voor een selecte kopersgroep is dit een prachtige ontwikkelvorm. Echter, vanwege de complexiteit en de risico’s is het geen echt structurele oplossing voor het voorspelde tekort op de woningmarkt. Veel mensen willen wel iets te kiezen hebben bij de bouw van hun woning, maar niet veel mensen willen alles zelf organiseren. Wat daarom nodig is, is een organisator van het bouwproces. Iemand met de skills en het empathisch vermogen om de hobbels glad te strijken en de drempel voor aspirant-kopers te verlagen. Kortom, een servicegerichte aannemer.

(Bron: NEPROM)

MEER WETEN OVER HOUTSKELETBOUW?

Binnenkort even persoonlijk kennismaken en doorpraten over uw bouwwensen?

Neem meteen contact op >