Bouwkosten houtskeletbouw
Bouwkosten houtskeletbouw 2
Houtskeletbouw plattegrond begane grond
Houtskeletbouw plattegrond verdieping

 

WAT KOST HET?

De bouwkosten van een onder architectuur gebouwde (houtskeletbouw) woning zijn afhankelijk van veel factoren. Daarbij moet gedacht worden aan isolatiewaarde, veel of weinig glas, mate van detaillering, wel of geen heiwerk, wensen ten aanzien van de installaties en de duurzaamheidsambitie, enz.

Om u toch snel een indicatie te geven van de prijs werken we met m³ prijzen. Deze m³ prijzen liggen ongeveer tussen de €380,- en €450,- p/m³ inclusief 21% BTW. Hiervoor krijgt u een “turn-key” woning en proces. Dit betekent dat wij ook het ontwerp en de bouwaanvraag met bijbehorende tekeningen en berekeningen verzorgen. Vervolgens bouwen wij uw woning tot en met de afwerking. Uiteraard kunt u ook veel zelf doen, dit scheelt weer in de kosten.

Voorbeeld

De bovenstaande woning is ca. 800m³, heeft ca. 193m² woonoppervlak en een zolder van ca. 60m² en kost “turn-key” € 340.000,- inclusief 21% BTW. Dit is € 425,- p/m³.

Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak om uw idee of ontwerp door te spreken. In een uur tijd heeft u dan een duidelijk beeld van de mogelijkheden.